ENZYMATISCHE PEELING + 4 VOUDIG HYALURON MET VITAMINE C

Een diep reinigend, voedende gezichtsbehandeling gecombineerd met enzymatische peeling en een 4 voudig hyaluron om alle huidlagen de voeden en diep te hydrateren voor als u snel uw huid een boost wilt geven is deze snelle, doeltreffende behandeling perfect. De behandeling wordt afgestemd op het type huid.

 

  • Reiniging
  • Enzymatische peeling
  • Beautylotion
  • Dieptewerking
  • Serum
  • Dag verzorging

 

Uitgelicht:

Een milde maar intense reiniging van de huid met een PH waarde van 5,6 dat gelijk is aan de zuurgraad van onze huid. De reiniging werkt helend, revitaliserend, ondersteunt het helen van wonden en helpt om de barrière in de huid op te bouwen, Het egaliseert en herstelt de huid en ruimt gepigmenteerde cellen op. Een zuiverende, ontstekingsremmende werking en de reiniging is tevens een uitstekende voedingsbron voor het collageen waardoor fijne lijntjes minder zichtbaar worden. 

Deze enzymatische peeling op basis van eiwitsplitsende enzymen
papaïne en bromelaïne weekt op een huidvriendelijke manier dode huidcellen los.
Enzymatic powder peeling verdunt de hoornlaag effectief en verwijdert overtollig talg.
Tevens bevordert deze peeling het natuurlijk herstellend vermogen van de huid.
De samenstelling van deze peeling is 100% natuurlijk.

Wij gaan uw huid in balans brengen door een verfrissende hydratatie te geven, de poriën verfijnen om hun natuurlijke vorm aan te nemen en alle resten van onzuiverheden worden verwijdert. 

De huid wordt behandeld en gevoed in alle huidlagen met een krachtige 4-voudig hyaluronic dieptewerking dat 24 uur een diepe hydratatie geeft en tevens een ultieme voedingsbron voor het collageen is. Het zorgt dat de huidstructuur 'vol' wordt en rimpels worden hierdoor vermindert. Rijk aan vitamine C dat werkt als een krachtige antioxidant. Het biedt de huid tevens een bescherming tegen irritatie, ontstekingsreacties, vervuiling en Uv-straling. Vitamine C vermindert tevens acne, pigmentvlekken, voorkomt nieuwe vlekjes en verfrist een doffe huid. Het helpt tevens bij rosacea. Zorgt voor een frisse blik en een jonger uitziende huid. Het stimuleert het de aanmaak van collageen, geeft de teint een oppepper en helpt veroudering van de huid te voorkomen. Vitamine C is essentieel voor de vorming van collageen (bindweefsel).

We geven de huid een extra boost met een serum dat rijk is aan vitamines en essentiële oliën, naar behoefte van het type huid. 

We ronden af met een rijke dag verzorging op basis van natuurlijke oliën en vitamines, naar behoefte van het type huid. 

Prijs: € 29,00
Duur: 30 minuten

Populaire behandelingen

Gerelateerde verzorging
voor thuisgebruik