Nieuws


Superfood: Acai bes

De acaibes is een echte super food die heel hoog in de ranking staat als het gaat om vitamines, mineralen, antioxidanten en omega 3-6 en 9 verzuren. Acaibes beschermt en voedt niet alleen de huid maar helpt tevens bij het afslanken, regenereert het lichaam en met name de cel. Daarom is deze “superfood” ingelijfd in ons assortiment.

Lees meer »

Astaxanthine, schoonheid van binnenuit

Heb je al eens gehoord van Astaxanthine? Astaxanthine is een van de best onderzochte antioxidanten.Astaxanthine behoort tot de familie carotenoïden. In de natuur komen meer dan 600 verschillende rode en gele carotenoïden voor. Astaxanthine is een carotenoïde die wordt gemaakt door onder andere plankton en algen. Astaxanthine is het belangrijkste (roze-rode) pigment in waterdieren zoals zalm, forel, garnaal, krab, zeekreeft en rivierkreeft; ook danken sommige vogels zoals de flamingo hun kleur aan astaxanthine. Voor deze dieren is astaxanthine een vitamine-achtige stof en onmisbaar voor hun gezondheid.

Lees meer »

Lion's Mane, een medicinale paddenstoel en krachtig adaptogeen

Lion's Mane (Hericium erinaceus) ook wel 'berg priester' in Japan genoemd, wordt al een lange tijd gebruikt als algemeen herstellend en ondersteunend voor de functies van de geest. Het is een medicinale en culinaire paddenstoel die voornamelijk wordt gebruikt ter bevordering van de gezondheid van de hersenen en zenuwen.  Naast zijn krachtige werking op de gezondheid van je hersenen en je mentale en emotionele welzijn, is Lion's Mane ook heel goed voor je huid.

Lees meer »

Oorkaarstherapie, hoe werken oorkaarsen?

Hoofdpijn, druk op de oren of het hoofd of last van je sinusholtes.Allemaal vervelende gevolgen die kunnen ontstaan bij verstopte oren.Je hebt ook al verschillende dingen geprobeerd zoals wattenstaafjes, oliën en sprays, maar niks werkt. Ervaar jij zulke problemen? Dan zijn deze oorkaarsen voor jou de oplossing. 

Lees meer »

Collageen als supplement, de nieuwste innovatie om je huid van binnenuit te verjongen. Maar werkt dit echt?

Ben je op zoek naar een supplement om je huid van binnenuit te verjongen? Dan is collageen een uitstekende keuze. Collageen is namelijk de nieuwste innovatie om zichtbare rimpels te verminderen, de huid te verjongen, verstevigen en de gezondheid van haren en nagels te verbeteren.In m’n praktijk krijg ik regelmatig vragen over collageen supplementen, of het echt werkt en hoe het zit met de opname van collageen in ons lichaam.We gaan je alles vertellen wat je moet weten over collageen supplementen zodat jij optimaal kunt profiteren van de voordelen van dit natuurlijke supplement.

Lees meer »

Deze 20 schadelijke stoffen wil je liever niet in je verzorgingsproducten.

Ben jij bewust van de schadelijke stoffen in je verzorgingsproducten? Als je ze onder de loep gaat nemen gebruik je deze producten liever niet, zeker niet als verzorging voor je kind. Gelukkig krijgt het tegenwoordig steeds meer aandacht en in dit artikel wil ik 20 schadelijke stoffen in make-up en verzorgingsproducten op een rijtje zetten die je beter kunt vermijden. 

Lees meer »

10 Voedingstips voor een stralende huid

Wist je dat je jezelf ook mooi kunt eten? Een gezond, gevarieerd en vers voedingspatroon brengt grote gezondheidsvoordelen met zich mee en het heeft tevens een enorme invloed op de huid. De meest belangrijke vitamines voor de huid zijn vitamine A, C en E en de antioxidanten die je in groente en fruit aantreft. Maar wat doet voeding nu eigenlijk met de huid? Neem een paar van deze voedingsmiddelen mee in je voedingspatroon, drink veel water, ben bewuster met wat je eet en zie hoe jouw huid verbetert. 

Lees meer »

Wat is hyaluronzuur en wat doet dit met je huid?

In m’n praktijk merk ik dat veel mensen niet weten wat hyaluronzuur is en krijg ik daar regelmatig vragen over. Als er één ingrediënt toegejuicht wordt in de cosmetica, dan is het wel hyaluronzuur. Het is een antirimpelbelofte, en dus zit het tegenwoordig in veel verzorgingsproducten verwerkt. Wat is er zo bijzonder aan hyaluronzuur, hoe werkt het en wat moet je nog meer weten wanneer je dit ingrediënt tegenkomt in je huidverzorging?

Lees meer »