Retournering


Is er iets niet in orde? Wij lossen het graag op! Neemt u alstublieft contact met ons op en wij doen altijd ons uiterste best samen met u tot een goede oplossing komen.

Wilt u uw bestelling retourneren? Dat kan natuurlijk ook. Laat dit alstublieft uiterlijk 14 dagen na ontvangst van het pakketje aan ons weten, per mail naar info@bodyandskinhuidverbetering.nl of via het contactformulier. Hiervoor hoeft u geen reden op te geven.
Voorwaarden retournering van artikelen zijn dat de artikelen niet geopend of gebruikt zijn en in de originele verpakking zitten.

Stuur ons een mail met als titel ‘Retour -factuurnummer-‘ en als inhoud van de mail de producten die u terugstuurt, zodat wij dit correct kunnen verwerken.

U ontvangt de retourinstructies als eenvoudig stappenplan per mail nadat wij uw aanmelding hebben ontvangen. U hebt na aanmelding 14 dagen de tijd de retour aan ons te versturen, wij verzoeken u even een berichtje te sturen wanneer deze onderweg is. De retourkosten zijn voor eigen rekening, of u geeft in de mail aan dat u uw bestelling op afspraak, op locatie afgeeft in Helmond. 

U ontvangt het retourbedrag binnen enkele dagen en uiteraard altijd binnen 14 dagen na aanmelding van de retournering terug op dezelfde wijze waarop de betaling is verricht, mits het pakketje gearriveerd is bij ons.

Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan Body&Skin Huidverbeteringen heeft gedaan. Stuur het product retour met een kopie van uw aankoopfactuur naar: Body&Skin Huidverbeteringen De Plaetse 77 5708 ZK Helmond.

Let op: Onaangemelde retouren kunnen niet in behandeling worden genomen.

 

Het consumentenretourrecht is niet van toepassing op zakelijke orders