9D H.I.F.U. ULTHERAPY


Naarmate we ouder worden krijgen we te maken met verslapping van de huid. De aanmaak van collageen begint na uw 25ste levensjaar af te nemen waardoor de huid gaat verouderen wat resulteert in huidverslappingen en rimpels. Om dit te bestrijden zal het collageen gevoed en nieuw collageen opgebouwd moeten worden. Door deze combinatie zal de huid verstevigen, verstrakken en verbeteren.

Wat is 9D H.I.F.U. Ultherapy?

Bij Body&Skin maken we gebruik van de kracht van Ultrasonic technologie, ofwel MMFU Microfocus en Macro focus Ultrasonic om dieper en efficiënter in de huidlagen te kunnen behandelen in vergelijking tot andere collageen versterkende behandelingen. 9D H.I.F.U. Ultherapy is een verbeterde versie van de traditionele HIFU behandelingen. Met de Utrasonic energie wordt er direct na één behandeling de aanmaak van nieuw collageen opgebouwd, dat zorgt voor een toename van collageenproductie (stevigheid), elastine (soepelheid) en hyaluronzuur voor volume en hydratatie waardoor de huid geleidelijk strakker, gladder en steviger wordt. U kunt effectief uw gelaat liften zonder dat er gesneden hoeft te worden. Omdat we met deze behandeling dieper in de huidlagen werken is één enkele sessie voldoende om het proces op gang te brengen om het gewenste resultaat te behalen.

Hoe werkt 9D H.I.F.U. Ultherapy?

Met de 9D H.I.F.U. werken we in 8 verschillende huiddieptes, van 1,5 mm tot 16 mm. Met uiterste precisie wordt in de juiste diepte, met de juiste temperatuur een ultrasoon geluid afgegeven. zodat de behandeling alleen daar plaatsvindt zonder omliggende structuren te beschadigen. Hierdoor wordt er doeltreffend gewerkt en ziet u na de behandeling al een licht effect, het resulterende liftend effect zal geleidelijk ontstaan en ca. 12 weken door verbeteren, zelfs na 6 maanden kunnen nog verbeteringen worden geconstateerd. 

9D H.I.F.U. bevordert sterk de natuurlijke aanmaak van nieuw collageen in de huid. Hierdoor zal de huid verbeteren en verstevigen. Het resulterende liftend effect blijft 1 tot 2 jaar aanhouden, afhankelijk van uw leeftijd, conditie van de huid en de verzorging hiervan. Vraag onze specialiste naar de verzorging voor thuis gebruik om het collageen intensief te voeden zodat u optimaal van het resultaat geniet. 

Ook wanneer u jong bent en de eerste tekenen van huidveroudering dienen zich aan, maar u heeft geen behoefte aan andere cosmetische ingrepen zoals injectables en u wilt wel de huid verstrakken en een boost geven om het verouderingsproces van de huid zo lang mogelijk uit te stellen. Ook dan is een 9D H.I.F.U. behandeling voor u ideaal om een langer een jongere huid te behouden.

Geen chirurgie

Mooie resultaten behalen zonder plastische ingrepen of injectables? Dan is 9D HIFU voor u de oplossing. Het is een niet-chirurgische methode, waarbij het huidoppervlak onbeschadigd blijft. We streven ernaar om mooie natuurlijke resultaten te behalen zonder chirurgische ingrepen en verbeteren we de huid van binnenuit. Een enkele sessie is voldoende om het gewenste resultaat te behalen. Wilt u weten hoe we uw huid pijnloos kunnen behandelen zonder chirurgische ingrepen en zonder herstel? Maak dan direct een afspraak voor een gratis consult voor een persoonlijk en vrijblijvend advies. Indien gewenst wordt er meteen een behandelplan opgesteld.

Professionele HIFU behandeling uitgevoerd door gecertificeerde specialistes. 

Let op: helaas zijn er ook apparaten van dubieuze kwaliteit op de markt en veel niet gekwalificeerde behandelaars die deze behandelingen uitvoeren met als resultaat beschadigingen aan de huid of het niet halen van een gewenste resultaat.

MMFU/HIFU zijn de enige non-invasieve methodes zonder de huidoppervlakte te beschadigen om op een veilige én effectieve wijze de huid te verstrakken, verbeteren en te liften. 

Het verschil met andere non-invasieve huidverbeteringsmethodes

9D H.I.F.U. is een huidverjongingsmethode gebaseerd op ultrageluid. De behandeling is gericht op diepere huidlagen. De bovenste laag wordt niet behandeld, maar profiteert juist van het strakker worden doordat de onderlagen worden verstevigt. Door middel van de warmte energie en de applicator kan de specialist nauwkeurig zorgvuldig en efficiënt werken wat natuurlijk en een mooi glad resultaat geeft. Een gouden standaard onder de huidverstrakking, verbetering en rimpelvermindering behandelingen zonder downtime!

Wat zijn de verschillen tussen een traditionele HIFU behandeling en 9D H.I.F.U. Ultherapy?

Een belangrijk verschil met een traditionele HIFU behandeling is de gebruikte technologie. Body&Skin maakt gebruik van de nieuwste MMFU Microfocus en Macro focus Ultrasonic -technologie, dit is een verbeterde versie van een traditionele HIFU -technologie. Dit zorgt voor meer precisie en efficiëntie bij het richten op specifieke gebieden. Bovendien kunnen we verschillende focusgebieden behandelen voor zowel lichaam als gezicht, terwijl traditionele HIFU alleen effectief is op het gezicht. De 9D H.I.F.U. heeft ook invloed op verschillende huidlagen, terwijl traditionele HIFU beperkt is tot 4/3,0/1,5 mm dieptes werken we met de 9D tot 16.0/13.0/8.0/6.0/4.5/3.0/2.0/1.5 diep, hierdoor kunnen we een mooie lifting creëren, de huid in alle lagen verbeteren en vet effectiever reduceren.

Een groot verschil tussen een traditionele HIFU en de 9D HIFU, is niet enkel in de shots en lijnen die worden geactiveerd in de huid, maar ook in het resultaat. Bij een traditionele HIFU wordt er één shot per keer geactiveerd, wat gelijk staat aan één lijn van 10 geluidsgolven die door de huid worden geschoten. Elke lijn bouwt een klein deel collageen en elastine opnieuw op in de huid, wat voor verstrakking zorgt. Om het hele gezicht te behandelen, zijn er ca. 600 shots of meer nodig, wat minimaal anderhalf uur duurt. Bij de 9D HIFU worden er echter met één shot 12 lijnen geactiveerd, waardoor een groter oppervlak in één keer behandeld kan worden. Hierdoor zijn gemiddeld 50 shots nodig om het hele gezicht te behandelen. Het belangrijkste is dat de 9D HIFU hierdoor betere resultaten geeft omdat de lijnen nauwkeuriger en dichter op elkaar worden gezet dan bij een traditionele HIFU, wat zorgt voor optimale activatie van de huid. Ook beschikken we over een VMAX applicator waardoor we nauwkeuriger kunnen behandelen bij rondingen en lastige bereikbare zones.

Ten slotte is 9D HIFU nagenoeg pijnloos door de vernieuwde technologie, terwijl een traditionele HIFU-behandeling enige pijn veroorzaakt. Een van de grote voordelen bij gebruik van HIFU is dat de huidoppervlakte niet wordt beschadigd. De applicator stimuleert de huid, bestrijd de slappe huid. en voert bij lichaamszones de vetcellen af. We beschikken tevens over een applicator om een niet-invasieve lysis op gang te brengen. Een niet-invasieve lysis is zeer geschikt om bijvoorbeeld een dubbele kin of de bovenarmen te behandelen. Kortom, 9D HIFU is effectiever, minder gevoelig en geeft betere resultaten.

 

Het verschil tussen 9D H.I.F.U. en RF behandelingen  

Ultrasound en RF (radiofrequentie) zijn de twee meest gewilde behandelingen als het om huidverbetering en huidverjonging gaat. 

 • Ultrasound en RF gebruiken verschillende technologieën om de diepe huidweefsels te verwarmen. Een ultrasound energie gebruikt nauwkeurigere en intensere fractionele echografie energie terwijl RF is gebaseerd op bulkverwarmingsstrategie.  
 • 9D HIFU gaat veel dieper in en voorbij de dermis en kan de SMAS-laag bereiken. RF daarentegen gaat minder diep in de huidlagen. Het richt zich op de epidermale en gaat niet verder dan de diepe dermis.
 • 9D HIFU wordt over het algeheel uitgevoerd als één enkele behandeling waarvoor RF meerdere sessie nodig kan hebben. De exacte frequentie van de RF behandelingen hangt af van het type apparaat dat gebruikt wordt en de conditie van de huid.

Behandelzones

Lichaam 

 • hals
 • armen
 • decolleté 
 • borst lift
 • rug
 • buik
 • lovehandles
 • heupen
 • billen
 • benen

Gezicht

 • voorhoofd
 • frons
 • kraaienpootjes
 • wallen
 • wenkbrauwen lift/oogleden
 • wangen
 • neuslippenplooi
 • liplijntjes
 • kaakcontouren
 • onderkin

HIFU Body Lichaamscontouren

Lichaamscontouren is gewoon een mooie term die wordt gebruikt om het proces van niet-chirurgische vetreductie te beschrijven. Er zijn een aantal verschillende esthetische procedures die kunnen worden gebruikt om van deze hardnekkige vetophopingen af ​​te komen die weigeren te bewegen wanneer u traditionele trainingsmethoden gebruikt, maar een van de beste is om Ultrasound te gebruiken om ze kwijt te raken. Door dieper in de huidlagen te werken, kan het zich richten op het onderhuidse niveau, onder de huid en het vet daadwerkelijk afbreken en daarbij de buitenste lagen van de huid strakker maken.

Wat gebeurt er met de vetcellen? 

Tijdens de behandeling veroorzaakt de ultrasone energie schade aan de vetcellen op moleculair niveau, waardoor ze worden afgebroken en verspreid in uw lymfestelsel waar het naar uw lever wordt getransporteerd. Je lever verwerkt dit dan gewoon op dezelfde manier als het voedsel dat je consumeert en geeft het door via de natuurlijke methoden van het lichaam.

9D HIFU is een uitstekend alternatief voor chirurgische procedures, hier zijn enkele geweldige behandeling die we kunnen bieden:

 • Het opnieuw verstevigen en strakker maken van een losse huid na de zwangerschap
 • Het opnieuw verstevigen en strakker maken van losse huid door gewichtsverlies
 • Versteviging en verstrakking van gebieden met cellulite
 • Helpt tevens striae te verminderen
 • Uitstekende versteviging en verstrakking van de billen
 • Reduceren van lichaamsvet 

Het resultaat van onze HIFU behandelingen ziet u gemiddeld na 3 maanden, direct na de behandeling kunt u al een verbetering zien omdat de weefsels aan elkaar ´geplakt´ worden, het belangrijkste na de HIFU behandeling is dat u contour shapewear (figuurcorrectie) kleding gaat dragen.

Nadelen HIFU behandeling

De nadelen zijn de mogelijke bijwerkingen die kunnen optreden. Iedere huid is anders en reageert anders. In de meeste gevallen zijn de bijwerkingen minimaal. Er kan een milde, voorbijgaande roodheid of zwelling optreden. Deze kunnen zich al manifesteren tijdens de behandeling. Door een toenamen van de bloedsomloop kan er mogelijk roodheid ontstaan. De roodheid trekt binnen enkele uren weg. Bij het gebruik van hoge energie in de buurt het bot, bijvoorbeeld de kaakcontouren, kan de behandeling mogelijk onprettig of gevoelig aanvoelen, we stemmen continu met u af om de behandeling pijnloos te laten verlopen. Na de behandeling is het mogelijk dat u een beurs of tintelend gevoel heeft. Uiteindelijk zal dit voor het verstrakken van deze lagen zorgen. Wat misschien als nadeel gezien zou kunnen worden is de nazorg. Wanneer er bij een lagere huidconditie of een hogere huidleeftijd onvoldoende aandacht besteed wordt aan de nazorg bereikt u niet het optimale resultaat en geniet u minder lang van het liftend effect. 

Voordelen

 • Vermindering van fijne lijntjes en rimpels
 • Afname huidverslappingen
 • Verbeterde, strakkere contouren
 • Verbeterde huidconditie: toename collageenproductie, hyaluron en elastine 
 • Verwijde poriën verfijnen 
 • Huid lifting zonder operatie of injectables
 • Resultaat na één behandeling
 • Licht effect waarneembaar na de behandeling
 • Resultaat blijft ca. 12 weken door verbeteren 
 • Resultaat blijft ca. 12 tot 24 maanden aanhouden
 • Prijsvriendelijker dan chirurgie en injectables
 • Natuurlijke huidverjonging 
 • Geen pigmentverschuivingen of een lichtgevoeligheid reactie
 • Geen narcose of beschadiging aan de huid 
 • Mini-facelift zonder zwelling of korsten
 • Pijnloos door vernieuwde technologie en geen hersteltijd 
 • Per zone inzetbaar voor zowel gezicht als lichaam
 • Body contouring   
 • Huid verstrakking, afname vetcellen en een positief effect op cellulite
 • 100% bewezen veilig 
 • Vrijblijvend en gratis consult 

Wat kan ik verwachten?

Eén behandeling is voldoende om het proces op gang te brengen. Na de behandeling is een licht effect waarneembaar. De behandeling stimuleert effectief de aanmaak van nieuw collageen en het lichaam heeft tijd nodig om dit op te bouwen. Binnen een periode van 12 weken zal de huid geleidelijk strakker, gladder en steviger worden. Het beste resultaat wordt zichtbaar na 2 à 3 maanden, zelfs na 6 maanden worden er nog verbeteringen geconstateerd. Afhankelijk van de conditie van de huid/huidleeftijd/leefstijl en het gewenste resultaat van de cliënt zijn herhaal behandelingen mogelijk vanaf 12 weken. Is het gewenste  resultaat bereikt, dan is 1 maal per 12 tot 18 maanden voldoende voor een onderhoudsbehandeling. Plan een vrijblijvend consult voor een behandelplan om het beste resultaat voor u te behalen. 

Is de behandeling pijnlijk?

Het is een intensieve behandeling, de behandeling voelt niet comfortabel en wordt over het algemeen niet als pijnlijk ervaren. Door de vernieuwde technologie kunnen we met een verhoogde intensiteit behandelen, dit wordt continu per behandelzone afgestemd op de huid. De gevoeligheid van de behandeling verschillen per mens en per zone. Zones van het lichaam zijn minder gevoelig tot gevoelloos dan zones in het gelaat. Zone voorhoofd en kaakcontouren kunnen mogelijk onprettig aanvoelen. Men omschrijft het als gevoelig en er kan een prikkeling/tinteling  optreden of een warm gevoel van de huid. Dit is de ultrasoon energie die zijn uitwerking heeft op de cellen onder de huid. Uiteindelijk zal dit voor het verstrakken van deze lagen zorgen.

Is 9D H.I.F.U. veilig?

De ultrasoon energie wordt meer dan 50 jaar toegepast in de medische wereld. Wetenschappelijk klinisch onderzoek heeft aangetoond dat deze therapeutische toepassing veilig is. Daarnaast is er altijd een intake met de behandelaar i.v.m. de mogelijke contra-indicaties zodat het ook in uw persoonlijke situatie 100% veilig is.

Voor wie is de behandeling geschikt? 

Dames of heren met:

 • De eerste tekenen van veroudering, fijne lijntjes en rimpels
 • Een verslapte/losse huid, door veroudering, gewichtsverlies of zwangerschap 
 • Lichaamsvet of cellulite
 • Wanneer er een algemene huidverbetering gewenst is
 • Alle huidtypes

Contra-indicaties 

 • Zwangerschap of borstvoeding
 • Hart en vaatziekten*, stollingsstoornissen*, nierinsufficiëntie* en diabetes*
 • Indien u bloedverdunners gebruikt (wel als u 3 dagen mag stoppen)
 • Kanker
 • Immuunstoornissen (i.v.m. gevoeligheid)
 • Gebieden met open wonden of beschadigingen aan de huid zoals eczeem
 • Gebieden met ernstige of cystische acne
 • Metalen implantaten (i.v.m. gevoeligheid)
 • Oogziekte/afwijkend oogdruk  
 • Gebruik van injectables in de afgelopen 6 weken in het te behandelen gebied
 • Permanente fillers, of semipermanent fillers in de afgelopen 3 maanden  
 • Prothese gevulde gebieden
 • Een laser of IPL behandeling ondergaan in de afgelopen maand
 • Verbrande huid door zon of zonnebank
 • Zeer droge huid, er dient 3 dagen voorafgaand de behandeling een hydraterende voorbehandeling uitgevoerd te worden 
 • Overgevoeligheid 
 • Jonger bent dan 18 jaar

  * Met name een contra-indicatie wanneer het niet onder controle is. Wanneer u twijfelt of de behandeling geschikt is, raadpleeg hiervoor uw arts alvorens u de behandeling laat uitvoeren. 

Voor & nazorg HIFU

 • Dagelijkse huidverzorging is essentieel na de behandeling, we adviseren de huid dagelijks te verzorgen met het Excellent serum omdat dit serum effectiever in de huidlagen werkt dan een gezichtsmasker. 
 • Drink minimaal 2 liter water per dag
 • Voorzichtig met zonlicht, gebruik in de zon SPF30 of hoger zonnebrandcrème om schade door zonlicht te voorkomen
 • Tot 2 weken na de behandeling geen gebruik van sauna
 • 12 Uur na de behandeling niet sporten 
 • 6 Uur na de behandeling geen make-up
 • 24 Uur voor en na de behandeling geen alcohol benutten
 • Vermijd extreme koude of hitte temperaturen
 • Gedurende 2 weken na behandeling geen RF of laser behandelingen
 • Was het gezicht met lauw water
 • Eerste HIFU behandeling: 30 min. vooraf de behandeling 500 mg paracetamol i.v.m. mogelijke overgevoeligheid (m.u.v. lichaamszones) 
 • Geen make-up gebruik voor de behandeling
 • Heren: 24 uur vooraf de behandeling scheren 
 • Het is belangrijk om een week vooraf de behandeling starten met collageen supplementen om het collageen extra te ondersteunen voor een optimaal resultaat. We bieden hiervoor hoogkwalitatieve collageen supplementen aan in onze praktijk. (3 maanden kuur afmaken)
 • Na de behandeling van onderkin is het belangrijk om een druk verband te dragen, deze zijn verkrijgbaar bij ons ik de praktijk. 
 • Na behandeling HIFU body is het belangrijk om contour shapewear (figuurcorrectie) kleding gaan dragen.

Heeft u vragen? Neem contact met ons op

 

Resultaten HIFU behandeling

Behandelopties

9D HIFU GEZICHT | NATUURLIJK VERJONGEN | HUID LIFTEN, VERSTRAKKEN & VERBETEREN Prijs
Consult GRATIS
Nacontrole GRATIS
S zones gezicht keuze uit: Neuslippenplooi, liplijntjes, kraaienpootjes, oogleden/wenkbrauwen, wallen € 99
2 - S zones combineren € 179
3 - S zones combineren € 259
4 - S zones combineren € 339
Fronslijn € 69
Voorhoofd € 129
Voorhoofd + fronslijn € 179
Kaakcontouren € 148
Wangen € 179
Wangen + kaakcontouren € 258
Onderkin € 179 voor € 129
Onderkin + kaakcontouren € 268 voor € 218
Onderkin + kaakcontouren + wangen 1 zone (mondhoeken) € 339 voor € 288
Onderkin + kaakcontouren + wangen 2 zones € 369 voor € 318
Hals € 199
Hals + onderkin € 329 voor € 279
Hals + onderkin + kaakcontouren € 399 voor €349
Hals + onderkin + kaakcontouren + wangen 1 zone € 469 voor € 419
Hals + onderkin + kaakcontouren + wangen 2 zones € 499 voor € 449
Full face lift + 3 maanden HIFU nazorgpakket (collageen kuur + Excellent serum) € 698,75 voor € 493,95
Full face lift + collageen masker € 459 voor € 299
Full face lift + onderkin + collageen masker € 559 voor € 399
Full face lift + onderkin + hals + collageen masker € 659 voor € 499
Full face lift + onderkin + hals + decolleté + collageen masker € 749 voor € 599
Collageen gezichtsmasker na de behandeling extra bijboeken (Collageen gezichtsmasker, hyaluron + vitamine C, serum en dagverzorging) € 20
9D HIFU LICHAAM | SKINLIFTING | ANTI-CELLULITE | CONTOURING | REDUCEREN LICHAAMSOMTREK Prijs indicatie
Consult GRATIS
Nacontrole GRATIS
Mini borst lift cupmaat: A, B, C € 299 voor €249
Mini borst lift cupmaat: D, E, F € 399 voor € 349
S zones lichaam keuze uit: oksel, knieën, decolleté € 199
M zones lichaam keuze uit: bovenarmen, lovehandles, zijkant bovenbenen binnen of buitenkant, taille - 6 banen, € 41,50 per extra baan € 399 voor € 349
L zones lichaam keuze uit: bovenbenen voorkant, bovenbenen achterkant, buik, heupen, billen, rug - 6 banen, €50 per extra baan € 499 voor €399
Zones combineren op aanvraag
Prijzen voor lichaamzones kunnen afwijken indien er extra banen gewenst zijn.