Gezichtsbehandelingen speciaal voor mannen


Body&Skin Huidverbeteringen biedt aangepaste Facial Treatments aan speciaal voor mannen. 

Mannen sporten, eten (meestal) gezond en zorgen dat de haren goed zitten. En de huid? Is dat potje crème in de badkamer genoeg? Ook voor de mannenhuid is een gezichtsbehandeling belangrijk. Als u een veeleisende huid heeft, kan een facial bijdragen aan een huid die er gezond, fris en egaal uitziet.

Vanaf 25 jaar neemt de productie van collageen en elastine in de huid af en verschijnen er langzaam rimpels in het gezicht. En hoewel rimpels eigenlijk best charmant kunnen zijn, zorgen de (fijne) lijntjes in de huid er wel voor dat u er ouder uit gaat zien. Hoe kunnen facials treatments helpen met het verbeteren van de huid? 

Bij Body&Skin beschikken we over apparatuur en geconcentreerde biologische producten die de huid aanzienlijk verbeteren. Maar als u huidveroudering echt wilt vertragen, moeten we samenwerken! Vraag onze huidspecialist advies over huidverzorging voor thuis gebruik en kom regelmatig langs voor een behandeling. 

De huid van mannen is in vergelijking met die van vrouwen 20% dikker, de poriën zijn grover en de huid kan door het scheren extra gevoelig zijn. Mannen produceren meer talg dan vrouwen. Dit wordt veroorzaakt door de grotere hoeveelheid testosteron. Hierdoor is de huid vetter, de overmatige talgproductie kan in combinatie met dode huidcellen zorgen voor verstopte kliertjes, dat wordt een mee-eter. De wand van de mee-eter kan barsten, dat zorgt voor een ontsteking in de huid en zo ontstaat een puist. Gezichtsbehandelingen in combinatie met de juiste verzorging voor thuis gebruik helpen om dit onder controle te krijgen.

StrictlyMen Treatments

Een uitgebreide gezichtsbehandeling verdeeld onder verschillende huidtypes: vette en onzuivere huid, normale tot vale schrale huid, verouderde veeleisende huid. 

Het is niet aan te raden om vlak voor uw gezichtsbehandeling gebruik te maken van een zonnebank en/of te scheren. De huid kan beschadigen door het scheermes/-apparaat en daardoor extra gevoelig zijn. Ons advies is om de avond of dag van tevoren te scheren.