MICRONEEDLING TREATMENT  

Een ultiem voedende gezichtsbehandeling gecombineerd met de Microneedling techniek. Microneedling is een revolutionaire nieuwe techniek op het gebied van huidverbetering. Het biedt het resultaat van huidvernieuwing, echter zonder de huid te beschadigen. Huidproblemen zoals veroudering (rimpels, verslapping), littekens (acne, chirurgische striae), grove poriën en hyperpigmentatie worden hierdoor vermindert. Het maakt de huid sterker en dikker door het regeneratieproces van de huid te stimuleren.

Mirconeedling met een dermaroller is een perfect, niet-chirurgisch behandelingsapparaat, deze beschikt over zeer kleine, steriele titanium naaldjes. De diepte van de naaldjes kan in micrometers gebruikt worden, waardoor er op een gecontroleerde manier kleine microkanaaltjes worden gemaakt. In reactie op de behandeling wordt het natuurlijk herstelproces in de diepere huidlagen in gang gezet. Daardoor stimuleren we de fibroblast tot een maximum om collageen, elastine en GAG’s (collageenbalans) aan te maken. Hierdoor worden grove poriën en fijne lijntjes minder zichtbaar en de barrièrelaag in de huid wordt versterkt. De huidstimulatie is zacht, waardoor de voortplantingscellen en haarvaten van de huid onbeschadigd blijven. De microneedling treatment voelt, zoals u het al verwacht, prikkelend aan, het wordt niet als pijnlijk ervaren maar comfortabel voelt het niet. Er kan mogelijk enige roodheid ontstaan na de behandeling, dit trekt na enkele uren weg. Bij de behandeling wordt er een huidanalyse gedaan om voor ieder huidprobleem een juiste behandeling op maat te kunnen bieden waar de huid behoefte aan heeft. 

 

  • Reiniging
  • Diepte reiniging
  • Beautylotion
  • Mirconeedling met Dermaroller
  • Dieptewerking voor verzorging en voeding naar behoefte van de huid
  • Masker
  • Serum
  • Dag verzorging 

 

Uitgelicht:

Een milde maar intense reiniging van de huid met een PH waarde van 5,6 dat gelijk is aan de zuurgraad van onze huid. De reiniging werkt helend, revitaliserend, ondersteunt het helen van wonden en helpt om de barrière in de huid op te bouwen, Het egaliseert en herstelt de huid en ruimt gepigmenteerde cellen op. Een zuiverende, ontstekingsremmende werking en de reiniging is tevens een uitstekende voedingsbron voor het collageen waardoor fijne lijntjes minder zichtbaar worden. 

De diepte reiniging verwijdert de dode huidcellen, vermindert onzuiverheden en huidirritaties op een milde manier en reguleert het vochtgehalte van de huid. Vervolgens wordt uw huid in balans gebracht door een verfrissende hydratatie te geven, de poriën te verfijnen om hun natuurlijke vorm aan te nemen en alle resten van onzuiverheden worden verwijdert. 

De Microneedling techniek wordt toegepast en vervolgens wordt de huid behandeld en gevoed met een krachtige dieptewerking naar behoefte van wat de huid nodig heeft. Bijvoorbeeld een Skin Repair dieptewerking voor een onzuivere huid, Pure Vitamin dieptewerking voor een normale tot droge huid of een Hyaluronic dieptewerking voor een verouderde, veeleisende huid.

Uw gezicht wordt verwend met een krachtig vitamine masker naar behoefte van wat de huid nodig heeft, dat fungeert als middel om actieve werkstoffen in de huid te brengen zodat de kwaliteit van de huid verbetert wordt. 

We ronden af met een voedende serum & dag verzorging dat rijk is aan vitamines, naar behoefte van wat de huid nodig heeft.

 

Prijzen:
Behandeling:  €68,- + eenmalige aanschaf Dermaroller:  van €34,95 voor € 29,95

Duur: 60 minuten

Populaire behandelingen

Gerelateerde verzorging 
voor thuisgebruik