Ontspanningsmassages


De eerste stap naar ontspanning van lichaam en geest

 

 

100% Natuurlijke oliën 

Bij Body&Skin werken we met 100% natuurlijke oliën. Ze zijn rijk aan mineralen en vitamines A, B, C en E.

U geniet van een heerlijke exotische geur van Ylang Ylang en het geeft direct een weldadig gevoel op de huid. 

Onze oliën bevatten amandel olie, jojoba olie, arganolie, rosa mosqueta olie, avocado olie, olijfolie, Ylang Ylang.

 

Ylang Ylang

Yang ylang olie wordt gewonnen uit de bloemblaadjes van de tropische ylang ylang boom. Het wordt in vele culturen al generaties lang gebruikt voor een mooie huid en glanzend haar. De olie heeft vele positieve effecten op de huid. Ylang ylang olie houdt de hoeveelheid talg op de huid in balans. Ylang ylang is een goede oplossing voor zowel een droge huid als een vette huid. Ylang ylang olie gaat tevens huidveroudering en rimpels tegen. De olie beschermt de huid tegen vrije radicalen, die een grote oorzaak zijn van huidveroudering.

Amandel

Zoete amandel olie is rijk aan onverzadigde vetzuren, proteïne, carbohydraten, vitamines A en B en de mineralen calcium, ijzer, kalium, magnesium, natrium, fosfor en zwavel. Het is een verzachtende olie, waar vooral droge en rijpe huidjes baat bij hebben die het vochtgehalte reguleert en huidirritaties vermindert.

Jojoba 

Jojoba olie is een redelijk lichte olie die makkelijk opgenomen wordt door de huid en zeer geschikt is voor de wat vettere huid omdat het de poriën niet verstopt en sebum (talg) als het ware oplost. Maar eigenlijk is deze olie voor elk huidtype geschikt. Door de relatieve hoge concentratie vitamine E en de afwezigheid van onverzadigde vetzuren kan je Jojoba-olie wel langer bewaren dan de meeste oliën. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat Jojoba-olie ontstekingsremmend, bacterie dodend, en UV beschermend kan werken.

Arganolie

Arganolie is geschikt voor alle huidtypes. Voor ieder huidtype geldt dat arganolie de huid soepel en zacht laat aanvoelen. Natuurlijke arganolie heeft op ieder huidtype een andere uitwerking. Een droge huid zal worden herstelt en gevoed, een vette huid wordt in balans gebracht en bij een rijpere huid vermindert het de fijne lijntjes en rimpels. De krachtige ingrediënten omega 6 en 9, vitamine E, polyfenolen, sterolen en squaleen en zijn hier verantwoordelijk voor. Arganolie verstopt de poriën niet. 

Olijfolie

Er wordt wel eens gezegd dat olijfolie het ideale middel is om de huid gezond en mooi te houden maar klopt dit ook? Er zijn veel redenen waarom deze stelling effectief klopt. Zijn positieve werking komt tot uiting bij acne-bestrijding, zonnebrand en veroudering van de huid. Olijfolie is zeer rijk aan antioxidanten waaronder vitamine E, fytosterolen en polyfenolen. Deze antioxidanten werken zeer effectief in de bestrijding van vrije radicalen die gezonde lichaamscellen aantasten waardoor de huid sneller zal verouderen.

Rosa Mosqueta 

Rozenbottel olie wordt uit het rozenbottelzaad van de Rosa Mosqueta gewonnen. Het laat littekens, rimpels, pigmentvlekken, acné en striae verminderen. Rosa Mosqueta is een rijke bron van de vitamines A (retinol), C en E en essentiële vetzuren die huidvernieuwing stimuleren en de huid hydrateren. Vele onderzoeken hebben aangetoond dat zelfs oudere, slecht genezende en donkere littekens baat hebben bij rozenbottelolie. Ook bij een verbrande huid, couperose en psoriasis helpt rozenbottelolie.

Sinaasappelolie

Verzacht kloofjes en ondersteunt de regeneratie van de huidcellen.
Sinaasappelolie is in te zetten bij een vette huid en rimpels. De carotenoïden in sinaasappelolie beschermen de huid en bestrijden ontstekingen. Sinaasappel verzacht een gebarsten huid en kloofjes en versterkt de opperhuid (epidermis) het ondersteunt de regeneratie van huidcellen.

Avocado 

De antioxidanten en ontstekingsremmende stoffen in avocado olie zorgen ervoor dat je huid glad, sterk en elastisch blijft. Het bevordert de collageengehalte door dat het alle routes die je collageen afbreken wordt vermindert. Wat onderzoekers opmerkten, is dat het gehalte aan oplosbaar collageen enigszins toeneemt en dat het enzym lysyloxidase, dat ook collageen afbreekt wordt geremd. Avocado olie zijn uitstekende bronnen van antioxidanten, zoals vitamine  E en hydrateert de huid. Avocado-olie werkt jeukremmend en ontstekingswerend. Veel mensen denken dat je geen olie op een acne gevoelige huid kan aanbrengen, maar in dit geval kan dat wel. U kunt avocado olie op alles aan brengen, van eczeem en psoriasis tot seborroïsche dermatitis en acne vanwege de ontstekingsremmende eigenschappen. Het zal de poriën niet verstoppen en meer onzuiverheden veroorzaken. Het is tevens een prima middel om verharde eeltlagen zacht en soepel te maken. Dat maakt het een perfect middel speciaal voor de handen en voeten; daar waar de huid het meest te verduren heeft. 

Heeft u vragen? Neem contact met ons op

Tarieven 

MASSAGES Prijs
Ontspanningsmassage 20 min keuze uit: armen + buik, nek + rug of benen € 24
Ontspanningsmassage 40 min keuze uit: armen + buik, nek + rug of benen € 44
Ontspanningsmassage gehele lichaam 60 min. € 59

Natuurlijke oliën voor thuisgebruik