Natuurlijke verzorging voor de huid &

vloeibaar collageen supplementen

Echte schoonheid komt van binnenuit

Abonnement nemen voor uw collageen supplementen?

Exclusief verkrijgbaar bij Body&Skin Huidverbeteringen

CLEAN, NURTURE, IMPROVE, REVITALISE, NATURAL FEELS GOOD


NATURAL BASED PRODUCTS

Door de huidspecialisten ontwikkeld hoogwaardige producten van Boozt Natural Cosmetics zijn nieuw in Nederland! Boozt Natural Cosmetics is ontwikkeld in een biologisch laboratorium met als doel de huid te voorzien van zo puur mogelijke werkstoffen, zoals vitamines, mineralen, aminozuren, lipides en andere belangrijke werkstoffen. Het zijn als het ware de voedingssupplementen voor de huid, met als doel, de conditie van de huid zo hoog en vitaal mogelijk te maken op een natuurlijke manier.

Body&Skin gelooft in de kracht van de natuur.
Onze producten zijn gebaseerd op natuurlijke maar krachtige plantenextracten, zonder schadelijke stoffen, ze zijn vegan en dierproefvrij.

Shop hier voor de geweldige producten van Boozt Natural Cosmetics. En mocht u niet weten welk product het beste bij u past, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij nemen graag de tijd om u persoonlijk te informeren over alle producten.

 

DISCOVER THE SECRET OF A HEALTHY SKIN

Om kwaliteit te kunnen leveren werken wij uitsluitend met de biologische producten van Boozt Natural Cosmetics en KaSkin op basis van natuurlijke plantenextracten. Eerlijke producten samengesteld uit alle natuurlijke vitamines en mineralen die noodzakelijk zijn voor een gezonde en stralende huid.
 Er zitten geen schadelijke stoffen in verwerkt zoals bijvoorbeeld aardolie, E-nummers, siliconen of allerlei bijtende zuren.
Boozt Natural Cosmetics laat uw huid weer stralen door de huid precies te geven wat het nodig heeft, zonder injecties of plastische ingrepen. Wij richten ons op de eigenschappen van de huid, wij analyseren deze en kijken vervolgens welke producten daar het beste bij passen.
De huid kan op deze manier haar eigen identiteit behouden en wordt verzorgd op een natuurlijke manier in plaats van deze op een chemische
manier te maskeren. 

 

VITAMINES

Producten van Boozt Natural Cosmetics bevatten vrijwel allemaal de vitamines A (Retinol, werkt huidvernieuwend), B (werkt reinigend, opruimend), C (werkt herstellend)
en E (werkt helend, voedend, versterkend).
Hierdoor zijn onze producten goed voor elk huidtype omdat de huidcel deze
stoffen nodig heeft.

MINERALEN

Evenals mineralen hebben een gunstige invloed op de huid. Een huidcel bestaat voor een gedeelte uit mineralen.
Twee mineralen uitgelicht: zink zorgt voor een goede afweer en helpt de huid jong en soepel te houden. Koper speelt een rol bij de pigmentatie van de huid. Het geeft u een gezonde en stralende huid teint.

NATUURLIJK

Boozt Natural Cosmetics producten bevatten alle stoffen die noodzakelijk zijn voor een gezonde en stralende huid.
Zoals bijvoorbeeld Hyaluronzuur (werkt hydraterend en verjongend). Water (dient als transportmiddel). Rozenbottelolie (werkt huidvernieuwend en verzachtend). Daarmee brengen we de huid optimaal in conditie.