BOOZT ULTRASOUND THERAPIE

Een uitgebreide voedende gezichtsbehandeling voor de verouderde, veeleisende huid die direct het resultaat verwacht. Bij deze behandeling maken we o.a. gebruik van Ultrasound therapie om dieper in de huidlagen te werken waar het collageen opgebouwd wordt, het Algen Complex dat voor een liftend effect zorgt. bleekselderij met de kostbare ingrediënten waaronder: vitamine A (Retinol), B1, B2, B3, B5, B6, folaat, vitamine C en vitamine K, essentiële minerale zoals borium, calcium, ijzer, magnesium, mangaan, fosfor, kalium, selenium, natrium, zwavel en zink en verschillende aminozuren. De Witte Berk zorgt voor een helend en revitaliserend effect. Pullulan geeft de huid een verstrakkende werking en we werken met een 4 voudig hyaluron met vitamine C die alle huidlagen voedt en tevens een intensieve voedingsbron voor het collageen is.  

 

 • Reiniging
 • Diepte reiniging
 • Beautylotion
 • Ultrasound therapie 
 • Hyaluronic dieptewerking
 • Massage
 • Liftende masker
 • Serum
 • Dag verzorging


Uitgelicht:

Een milde maar intense reiniging van de huid met een PH waarde van 5,6 dat gelijk is aan de zuurgraad van onze huid. De reiniging werkt helend, revitaliserend, ondersteunt het helen van wonden en helpt om de barrière in de huid op te bouwen, Het egaliseert en herstelt de huid en ruimt gepigmenteerde cellen op. Een zuiverende, ontstekingsremmende werking en de reiniging is tevens een uitstekende voedingsbron voor het collageen waardoor fijne lijntjes minder zichtbaar worden. 

De diepte reiniging verwijdert de dode huidcellen, vermindert onzuiverheden en huidirritaties op een milde manier en reguleert het vochtgehalte van de huid. Vervolgens wordt uw huid in balans gebracht door een verfrissende hydratatie te geven, de poriën te verfijnen om hun natuurlijke vorm aan te nemen en alle resten van onzuiverheden worden verwijdert. 

Met Ultrasound therapie werken we dieper in de huidlagen in vergelijking tot andere collageen versterkende behandelingen. Met Ultrasound therapie wordt er direct na één behandeling de aanmaak van nieuw collageen opgebouwd, dat zorgt voor een toename van collageenproductie (stevigheid), elastine (soepelheid) en hyaluronzuur voor volume en hydratatie waardoor de huid geleidelijk strakker, gladder en steviger wordt. Uw gelaat kunt u effectief geleidelijk laten liften zonder dat er gesneden hoeft te worden. Omdat we met deze behandeling dieper in de huidlagen werken is één enkele sessie voldoende om het proces op gang te brengen. Hoe vaker u Ultrasound therapie laat uitvoeren hoe strakker het gelaat zal worden. Advies om dit 1 maal per maand in een kuurverband te laten uitvoeren.

De huid wordt behandeld en gevoed met een krachtige 4-voudig hyaluronic dieptewerking dat 24 uur een diepe hydratatie geeft en tevens een ultieme voedingsbron voor het collageen is. Het zorgt dat de huidstructuur 'vol' wordt en rimpels worden hierdoor vermindert. Rijk aan vitamine C dat werkt als een krachtige antioxidant. Het biedt de huid tevens een bescherming tegen irritatie, ontstekingsreacties, vervuiling en Uv-straling. Vitamine C vermindert tevens acne, pigmentvlekken, voorkomt nieuwe vlekjes en verfrist een doffe huid. Het helpt tevens bij rosacea. Zorgt voor een frisse blik en een jonger uitziende huid. Het stimuleert het de aanmaak van collageen, geeft de teint een oppepper en helpt veroudering van de huid te voorkomen. Vitamine C is essentieel voor de vorming van collageen (bindweefsel).

Uw gezicht wordt verwend met een masker dat fungeert als middel om actieve stoffen in de huid te brengen zodat de kwaliteit van de huid verbetert wordt. Het superlift masker heeft een krachtige samenstelling van Algen Complex dat voor een liftend effect zorgt. Bleekselderij met de kostbare ingrediënten waaronder: vitamine A (Retinol), B1, B2, B3, B5, B6, folaat, vitamine C en vitamine K, essentiële minerale zoals borium, calcium, ijzer, magnesium, mangaan, fosfor, kalium, selenium, natrium, zwavel en zink en verschillende aminozuren. De Witte Berk werkt helend, revitaliserend, zuiverend en is tevens een uitstekende voedingsbron voor het collageen. Het masker is rijk aan witte klei dat absorberend werkt, trekt gifstoffen en oneffenheden uit de huid en maakt de huid sterk. (bevat de mineralen: ijzer, magnesium, calcium, natrium en zink). Het verzacht en herstelt de vochtarme huid. Sheabutter voor een krachtige hydratatie, collageen extract en vitamine E werkt voedend en versterkend, is een sterke antioxidant en heeft een helende maar ook beschermende werking. Kortom, het maakt de huid veerkrachtig en verbetert de aanmaak van collageen. vermindering van littekens en het vervagen van (ouderdoms)vlekken, lift en egaliseert de huid, beschermt en verhoogd de productie van collageen waardoor rimpels verminderen en de huid wordt verstevigt.

*Een verzorgend masker met 2 componenten trekt de huid tijdelijk strakker en geeft haar een lift. Lijntjes en rimpels vervagen direct en verfrist tevens de teint. Absorbeert overtollig vet, hydrateert met Aloë vera en verstrakt met Acacia. 

  We geven de huid een extra boost met een serum dat hèt voedingssupplement voor de verouderde huid is. Rijk aan vitamines en roos essentiële olie, hyaluronzuur, Aloé Vera, botuline essence, aminozuren, zijde peptide, vitamine A (Retinol), B, C, D en E. Bevat gezonde mineralen zoals o.a. magnesium, calcium en zink. Pullulan geeft de huid een verstrakkende werking. hydrateert, verstevigt en lift de huid. Dit serum verzorgt en voedt de huid op alle mogelijke manieren. Naast de bouwstoffen is het serum ook rijk aan Witte Berk. Het hoge gehalte aan hyaluronzuur zorgt ervoor dat het collageen soepel blijft.

  We ronden af met een rijke dag verzorging op basis van oliën, vitamine C, Ginko biloba en micro algen. De werkzame stoffen bestaan uit hyaluronzuur, ginseng en zijde peptides. Het geeft voeding, hydratatie en gaat het verouderingsproces tegen. Het ondersteund het collageen en elastine door de aanwezigheid van vitamine C en matrixyl 3000. dat alle tekenen van het ouder wordende huid verzorgd. Gaat het verouderingsproces tegen, bevordert de aanmaak van huideigen collageen, lift de huid, vermindert de diepte van rimpels, verbetert de huidteint, maakt de huid gladder en het zorgt voor een stevigere en vollere huid.

   

  Contra-indicaties Ultrasound therapie

  • Zwangerschap of borstvoeding
  • Hart en vaatziekten*, stollingsstoornissen*, nierinsufficiëntie* en diabetes*
  • Indien u bloedverdunners gebruikt (wel als u 3 dagen mag stoppen)
  • Kanker
  • Gebieden met open wonden of beschadigingen aan de huid zoals eczeem
  • Gebieden met ernstige of cystische acne
  • Gebruik van injectables in de afgelopen 6 weken in het te behandelen gebied
  • Permanente fillers, of semipermanent fillers in de afgelopen 3 maanden  
  • Prothese gevulde gebieden
  • Een laser of IPL behandeling ondergaan in de afgelopen maand
  • Verbande huid door zon of zonnebank
  • Jonger bent dan 18 jaar

   * Met name een contra-indicatie wanneer het niet onder controle is. Wanneer u twijfelt of de behandeling geschikt is, raadpleeg hiervoor uw arts alvorens u de behandeling laat uitvoeren. 
   
  Extra informatie:
  • Drink voldoende water, 2 liter water per dag
  • Voorzichtig met zonlicht, gebruik in de zon SPF30 of hoger zonnebrandcrème om schade door zonlicht te voorkomen
  • Tot 2 weken na de behandeling geen gebruik van sauna of zonnebank
  • 12 Uur na de behandeling niet sporten
  • 24 Uur voor en na de behandeling geen alcohol benutten
  • Vermijd extreme koude of hitte temperaturen
  • Gedurende 2 weken na behandeling geen RF of laser behandelingen
  • Was het gezicht met lauw water de komende 3 dagen. 

   

  Prijs: € 158
  Duur: 90 minuten

  Ontvang nu € 33 korting met een kuurverband

  Kuurverband: 4 maanden ( 1 x per maand)

  Prijs: € 598

  Betalen in 2 termijnen mogelijk:
  Eerste maand: € 299
  Tweede maand: € 299

  Populaire behandelingen

  Gerelateerde verzorging
  voor thuisgebruik