BOOZT FACIAL - PURE VITAMIN

Een uitgebreide gezichtsbehandeling voor de normale huid tot droge huid voor een intense hydratatie en voorzien we de huid met alle vitamines wat tevens een ultieme voedingsbron is voor het collageen waardoor we het verouderingsproces van de huid vertragen. Verfrist de doffe huid, geeft een verbeterde teint en een mooie glow.

 

  • Reiniging
  • Diepte reiniging
  • Beautylotion
  • Dieptewerking
  • Massage
  • Hyaluron Masker
  • Serum
  • Dag verzorging

 

Uitgelicht:

Een milde maar intense reiniging van de huid met een PH waarde van 5,6 dat gelijk is aan de zuurgraad van onze huid. De reiniging werkt helend, revitaliserend, ondersteunt het helen van wonden en helpt om de barrière in de huid op te bouwen, Het egaliseert en herstelt de huid en ruimt gepigmenteerde cellen op. Een zuiverende, ontstekingsremmende werking en de reiniging is tevens een uitstekende voedingsbron voor het collageen waardoor fijne lijntjes minder zichtbaar worden. 

De diepte reiniging verwijdert de dode huidcellen, vermindert onzuiverheden en huidirritaties op een milde manier en reguleert het vochtgehalte van de huid. Vervolgens wordt uw huid in balans gebracht door een verfrissende hydratatie te geven, de poriën te verfijnen om hun natuurlijke vorm aan te nemen en alle resten van onzuiverheden worden verwijdert. 

De huid wordt behandeld en gevoed met een krachtige PureVitamin dieptewerking met de vitamines A (Retinol) vitamine B, vitamine C, vitamine D, vitamine E, Omega Blue (blauwe bes). Het herstelt, verbetert, verzorgt de huid en maakt o.a. het collageen aan. Zorgt voor het vertragen van huidveroudering, hydrateert, vermindert roodheid, krachtige antioxidant, biedt bescherming, herstelt de (Uv) -beschadigde huid en versterkt de huid. De vitamines helpen ook bij vermindering van het risico op bloedvatbeschadigingen, wat vaak te zien is als een gestreste huid ouder wordt.

Uw gezicht wordt verwend met een masker dat fungeert als middel om actieve stoffen in de huid te brengen zodat de kwaliteit van de huid verbetert wordt. Het Hyaluron masker is tevens een uitgebalanceerd voedingssupplement voor de huid, hydrateert diep, is rijk aan vitamine C, een krachtige antioxidant, sheabutter en hyaluronzuur. Bevat Niacinamide (vitamine B3), Witte Berk en Bètacaroteen. Hyaluron zorgt er voor om de conditie van het collageen zo hoog mogelijk te houden en te hydrateren, het werkt vocht herstellend en anti-aging. Verfijnt de poriën en fijne lijntjes, versterkt de elasticiteit van de huid, maakt de huid gladder en egaler. Verfrist de doffe huid, geeft een verbeterde teint en een mooie glow. 

We geven de huid een extra boost met een serum dat de huid voedt met essentiële werkstoffen dat de huid weer laat stralen. Rijk aan vitamine C, roos essentiële olie, caroteen, Aloë Vera en heeft een zeer hydraterende werking. Het verzacht fijne lijntjes, gaat verslapping tegen en verhoogd de weerstand van de huid.

We ronden af met een vochtregulerende dag verzorging die diep in de huid dringt waar het vocht wordt vastgehouden en zo de huid voedt van binnenuit. Rijk aan vitamine C, hyaluronzuur, sojabonen, caroteen en bevat amandel olie, glycerine, witte berk, roos essentiële olie en serum proteïne, Verzorgt, voedt, hydrateert, herstelt, beschermt en kalmeert de huid.

Prijs: € 58,00
Duur: 60 minuten

Populaire behandelingen

Gerelateerde verzorging
voor thuisgebruik